AI në Marketing

AI në Marketing Mësoni se çfarë është AI dhe rëndësia e tij. AI (Inteligjenca artificiale) është kthyer në një element thelbësor në angazhimin e klientëve në një shkallë shumë të madhe. AI mundëson analizën dhe interpretimin e të dhënave me një shpejtësi dhe vëllim përtej aftësive njerëzore. Algoritmet po vazhdojnë të përmirësohen dita ditës, duke […]

Packaging në Marketing

beauty-package

Packaging në Marketing Sa i rëndësishëm është paketimi në marketingun e një produkti? Paketimi është një pjesë shumë e rëndësishme për produktin sepse duke qënë impakti i parë drejt klientit rrjedhimisht ndikon në vendimet e tyre për blerje. Kur vendosni të hidhni një produkt në treg, një nga gabimet më të shpeshta është neglizhimi që […]

Si të gjeni tone of voice-in e duhur për biznesin tuaj

woman-singing

Si të gjeni tone of voice-in e duhur për biznesin tuaj Nëse nuk komunikoni, nuk ekzistoni. Megjithatë, shumë varet nga mënyra se si e bëni atë. Shpërthimi i rrjeteve sociale, zhvillimi i tregut të bisedave dhe lindja e një konsumatori të informuar dhe shpesh mosbesues në produktet e shërbimet, sjell detyrimin për kompanitë dhe markat […]

Marketingu Humanist

Marketingu Humanist Nga BRAND në FRIEND (mik), ana njerëzore e brand-it, themel për ekonominë digjitale Marketingu i fjalëkalimit të njëpasnjëshëm nga një person në një tjeter është shumë i zakonshëm në disa kategori profesionesh. Ky lloj komunikimi është rikthyer tashmë në formën e dialogut digjital në të cilët komunikuesit virtual i japin këshilla njëri-tjetrit. Reklamimi […]

Lead management

Lead management Si të menaxhoni më së miri leads-at Menaxhimi i duhur i lead është thelbësor për të optimizuar proçesin e shitjeve dhe për të transformuar kontaktet e thjeshta në klientë të kënaqur. Lead janë klientët potencialë që kanë treguar interes për produktet ose shërbimet e kompanisë sonë. Janë ato përdoruesit që nuk e kanë […]

WordPress, avantazhet e përdorimit të tij në zhvillimin e faqeve në internet

WordPress, avantazhet e përdorimit të tij në zhvillimin e faqeve në internet WordPress është mjeti ideal për të filluar të fitosh shikueshmëri në web. I lehtë dhe intuitiv për t’u përdorur, me një përzgjedhje të gjerë plugin-esh. Aktiviteti juaj në web është bërë tashmë një gjë e domosdoshme për të ndjekur evolucionin e tregut dhe […]

Personal Branding në Facebook

Personal Branding në Facebook Strategjia Personal Branding nuk mund të arrihet pa një qëllim, sidomos kur bëhet fjalë për krijimin e një identiteti të fortë digjital e për të përfituar nga një mjet i shkëlqyer vetëpromovues si Facebook. Për të krijuar një strategji të mirë të personal branding, para së gjithash është e nevojshme të […]

Real-time marketing

Real-time marketing Ditët tona shoqërohen vazhdimisht me fluksin e informacionit nga rrjetet sociale. Më në fund, edhe kompanitë e kanë kuptuar rolin vendimtar që luajnë interneti, mediat sociale dhe pajisjet celulare në jetën tonë të përditshme. Megjithatë, marketingu është ende duke luftuar për të kuptuar realitetin e ri që nuk është më i matshëm si […]

Inbound Marketing

Inbound Marketing Inbound Marketing është kufiri i ri i marketingut i fokusuar në kërkimin e klientëve të mundshëm. Në kontrast të plotë me marketingun tradicional, marketingu Inbound është zgjidhja ideale për arritjen e rezultateve pozitive. Sot roli i konsumatorit ka ndryshuar, duke u bërë aktiv, pjesëmarrës e i ndërgjegjshëm. Për të përballuar këtë evolucion, marketingu […]

Cancel Culture

Cancel Culture Një problem apo thjesht një trend? Termi “cancel culture” do të thotë “eliminimi” i një marke që konsiderohet skandaloze ose problematike. Kohët e fundit dëgjojmë shpesh për “kulturën e anulimit” dhe sa e rrezikshme mund të jetë për markat. Por a është diçka e vërtet apo thjeshtë trend? Ju mund të “fshini” dikë, […]