5 gabimet në marketingun e rrjeteve sociale

5 gabimet më të zakonshme në strategjinë e marketingut të rrjeteve sociale 1. Vetë-promovimi Ndër gabimet që mund të bëhen në një strategji marketingu në mediat sociale, ai i vetë-promovimit është më i shpeshti. Duhet të keni gjithnjë parasyshë se njerëzit nuk ndodhen në rrjetet sociale për të parë se si ju vini veten tuaj […]

Lead management

Lead management Si të menaxhoni më së miri leads-at Menaxhimi i duhur i lead është thelbësor për të optimizuar proçesin e shitjeve dhe për të transformuar kontaktet e thjeshta në klientë të kënaqur. Lead janë klientët potencialë që kanë treguar interes për produktet ose shërbimet e kompanisë sonë. Janë ato përdoruesit që nuk e kanë […]

Sinergjia promovuese midis web-faqes dhe rrjeteve sociale

Sinergjia promovuese midis web-faqes dhe rrjeteve sociale Në epokën digjitale, web-faqja dhe rrjetet sociale janë dy mjete të domosdoshme për promovimin e një brandi. Le të zbulojmë se si t’i integrojmë ato në një strategji marketingu. Për të bërë biznes online është e nevojshme të shfrytëzoni sa më shumë komunikimin digjital, të njihni strategjitë më […]

Personal Branding në Facebook

Personal Branding në Facebook Strategjia Personal Branding nuk mund të arrihet pa një qëllim, sidomos kur bëhet fjalë për krijimin e një identiteti të fortë digjital e për të përfituar nga një mjet i shkëlqyer vetëpromovues si Facebook. Për të krijuar një strategji të mirë të personal branding, para së gjithash është e nevojshme të […]

Oraret ideale për të postuar në rrjetet sociale

Oraret ideale për të postuar në Facebook, Instagram dhe Tik Tok Kur të postoni në Instagram? Le të fillojmë nga Instagrami, rrjeti social më i pëlqyer nga përdoruesit dhe pikërisht për këtë arsye edhe shumë i larmishëm në strategjitë e optimizimit të faqeve. Të ngecësh në trafikun e Instagramit është shumë e lehtë, veçanërisht në […]

Real-time marketing

Real-time marketing Ditët tona shoqërohen vazhdimisht me fluksin e informacionit nga rrjetet sociale. Më në fund, edhe kompanitë e kanë kuptuar rolin vendimtar që luajnë interneti, mediat sociale dhe pajisjet celulare në jetën tonë të përditshme. Megjithatë, marketingu është ende duke luftuar për të kuptuar realitetin e ri që nuk është më i matshëm si […]

Cancel Culture

Cancel Culture Një problem apo thjesht një trend? Termi “cancel culture” do të thotë “eliminimi” i një marke që konsiderohet skandaloze ose problematike. Kohët e fundit dëgjojmë shpesh për “kulturën e anulimit” dhe sa e rrezikshme mund të jetë për markat. Por a është diçka e vërtet apo thjeshtë trend? Ju mund të “fshini” dikë, […]

TikTok në marketingun e së ardhmes

TikTok në marketingun e së ardhmes TikTok ishte rrjeti social më i përdorur i vitit 2021 dhe kjo nuk duket se po ndryshon as në vitin 2022. Me mbi 1 miliard përdorues aktivë mujorë, TikTok ka një hapësirë për këdo. Atmosfera në TikTok është dinamike dhe magjepëse, më pak e “filtruar” se ajo e rrjeteve […]

Chatbot

Chatbot E ardhmja e shërbimit ndaj klientit Prej disa vitesh kemi dëgjuar shpesh për Chatbot dhe për funksionin e tyre në menaxhimin e marrëdhënieve me klientët potencialë. Por mendoni se mund të arrijmë së shpejti në fazën ku këto robotë të na zëvendësojnë plotesisht, si automatizma ndaj kujdesit ndaj klientit? Këto janë pyetje të vështira […]

Chatbot

Chatbot E ardhmja e shërbimit ndaj klientit Prej disa vitesh kemi dëgjuar shpesh për Chatbot dhe për funksionin e tyre në menaxhimin e marrëdhënieve me klientët potencialë. Por mendoni se mund të arrijmë së shpejti në fazën ku këto robotë të na zëvendësojnë plotesisht, si automatizma ndaj kujdesit ndaj klientit? Këto janë pyetje të vështira […]