• Home
 • About Us
 • Departments
 • Portofolio
 • Blog
 • Careers
 • Learn More

6 strategji të marketingut për të rritur prezencën tuaj Online

 1. Përditësoni Google My Business
  Google My Business është një mënyrë shpesh e anashkaluar për të vënë në një pozicion strategjik biznesin tuaj në rezultatet e motorit të kërkimit të Google. Me pak fjalë, ajo do të jetë një listë biznesi që do të shfaqet së bashku me rezultatet e kërkimit duke përdorur informacione rreth biznesit tuaj të nxjerra nga e gjithë faqja web. Duke krijuar një profil Google My Business, ju jeni në gjëndje të përditësoni, menaxhoni dhe optimizoni listimin tuaj për të nxitur interesin dhe për të marrë sa më shumë rezultate.
  Edhe nëse tashmë e keni një llogari Google My Business, ia vlen të lini kohë në mënyrë periodike për ta përditësuar dhe optimizuar informacionin që shpërndahet në atë listë. Me vendosjen e konsideruar të disa prej fjalëve tuaja kyçe, për shembull, ju mund të përmirësoni qëllimet tuaja për SEO, duke theksuar gjithashtu termat për të cilat ju e dini që përdoruesit tuaj janë të interesuar. Përgjigja ndaj komenteve të klientëve tregon gjithashtu se jeni të angazhuar dhe kujdeseni për klientët tuaj , e cila është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar besimin e duhur. Në këtë mënyrë, një listë e mirëmbajtur në Google My Business është një strategji e thjeshtë e marketingut digjital për të shfrytëzuar sa më shumë mjetet e duhura në web.
 2. Personalizoni mesazhet tuaja të marketingut
  Personalizimi i mesazheve të marketingut ka qenë një nga temat më të nxehta për bizneset gjatë viteve të fundit. Me një theks të vendosur në gjetjen e personave të duhur në kohën e duhur e me mesazhin e duhur, personalizimi rrit shanset tuaja për të paraqitur mesazhin më optimal tek audienca e biznesit tuaj.
  Baza e një strategjie personalizimi janë të dhënat tuaja, prandaj sigurohuni që informacioni që po grumbulloni të jetë i përshtatshëm dhe i një cilësie të lartë. Tani është koha e duhur për ti vendosur këto këshilla në përdorim. Marketingu me email, veçanërisht për markat e e-commerce, mund të jetë tepër i efikas. Ka mënyra për të personalizuar përmbajtjen e faqes tuaj të internetit bazuar në informacionin e personalizuar të marrë nga harta e historikut të përdoruesit. Pra, kudo që të jeni gjatë personalizimit të mesazheve tuaja promocionale, ka shumë mënyra për të eksploruar këtë strategji të marketingut digjital.
 3. Blogimi me përmbajtje SEO
  Ka të ngjarë që tashmë e kuptoni rëndësinë e përmbajtjes së tekstit si pjesë e një strategjie të marketingut digjital, si dhe ndikimin që SEO mund të ketë në rezultatet e fushatës suaj. Sidoqoftë, kur përdoret së bashku, do të zbuloni se krijimi i përmbajtjes – dhe veçanërisht blogimi – me një strategji SEO e marketingut digjital që është provuar se bën mrekulli për faqet e internetit ambicioze.
  Nëse keni një strategji SEO të vendosur për zhvillimin e përmbajtjes së faqes web, tashmë i dini fjalët kyçe për të cilat dëshironi ti optimizoni. Ju mund t’i përdorni këto fjalë kyçe për të ndërtuar strategjinë tuaj të blogut; zgjedhja e termave me përmbajtje efikase do të renditet në këto kërkime duke synuar audiencën tuaj në çdo kërkim. Më pas mund të përdorni fjalët tuaja kyçe gjatë gjithë postimeve social me tekste të ankorimit dhe përmbajtje e paragrafe të përpunuara me qëllim optimizimin e fjalëve kyçe.
 4. Kënaqni audiencën tuaj me Marketingun Inbound
  Marketingu Inbound ka fituar popullaritet gjatë viteve të fundit si një mënyrë për t’u angazhuar dhe për të kënaqur audiencën tuaj. Në vend të udhëtimit tradicional të përdoruesve, metodologjia hyrëse fokusohet në tërheqjen e klientëve të rinj, angazhimin e tyre dhe kënaqësinë e tyre në mënyrë që të ndërtohet një rritje e vrullshme e audiencës. Kjo bëhet duke e vendosur klientin tuaj në krye të të gjitha përpjekjeve tuaja të marketingut dhe duke e pozicionuar veten si një “këshilltar të urtë” të cilit ata mund t’i drejtohen për më shumë informacion dhe këshilla. Në ndërtimin e këtij besimi dhe duke u vendosur si ekspert në fushën e biznesit tuaj, ju e vendosni veten në krye të mendjes së klientit sa herë që ata janë gati ti afrohen biznesit tuaj në web.
  Ndërtoni një strategji marketingu Inbound duke menduar për llojet e përmbajtjes që do të jenë të dobishme për audiencën tuaj të synuar. Pyesni veten se cilat mund të jenë shqetësimet e tyre dhe për çfarë do të duan të dinë më shumë. Marketingu juaj Inbound duhet të projektohet për t’iu përgjigjur pyetjeve potenciale të klientëve dhe për të krijuar ekspertizën e biznesit tuaj mbi to. Sigurohuni që të jetë më e lehtë për klientët të arrijnë të kontaktojnë me ju, e gjithashtu të marrin një përgjigje në kohë. Në këtë mënyrë, ju po krijoni gjithnjë e më shumë një audiencë të kualifikuar e cila tashmë është e interesuar për biznesin dhe produktet tuaja, gjë që nga ana tjetër ka një ndikim të rëndësishëm në rezultatet përfundimtare të projektit tuaj të marketingut.
 5. Rritni përpjekjet tuaja për ri-marketing
  Përmes të gjitha këtyre strategjive aktuale të marketingut, ju po sillni shumë trafik pozitiv të klienteve potencial në web. Sidoqoftë, për disa arsye, ata nuk janë ende gati ti bashkohen biznesit tuaj. Strategjitë e rimarketingut i mbajnë këta klientë potencialë aktiv duke i ri-targetuar me mesazhe marketingu përkatëse të krijuara posaçërisht për njerëzit që kanë vizituar tashmë faqen tuaj. Ato mund të jenë visitor për herë të dytë e kjo lloj strategjie shumë specifike e personalizimit mund ti trasformojë në vizitor të përhershëm të biznesit tuaj.
  Në mënyrë që të aktivizoni rimarketingut, duhet të siguroheni që të shtoni pikselet përkatës që i duhen faqes tuaj – qoftë kjo për Google, Facebook ose ndonjë kanal social tjetër. Kjo do t’ju mundësojë të ekzekutoni reklama që synojnë në mënyrë specifike përdoruesit që kanë vizituar mëparë faqen tuaj. Kur kjo strategji punohet me plan hap pas hapi, mund të provojë të japi një rezultat të jashtëzakonisht sin jë fuqi optimale e marketingut digjital.
 6. Përdorimi i videove në funksion të biznesit tuaj
  Si një formë e përmbajtjes, marketingu me video është shumë i popullarizuar midis bizneseve. Ka kaq shumë mënyra që tregtarët digjitalë mund të sjellin video në favor të strategjisë së tyre. Si gjithmonë, merrni parasysh kanalet në të cilat do të postoni videot dhe rolin që ata do të luajnë në strategjinë tuaj të marketingut. Kjo duhet të përputhet me qëllimet e klientëve tuaj potencial – përndryshe, ju mund të dilni nga terreni i strategjisë tuaj. Kjo mund të nënkuptojë që ju të eksperimentoni me video në formë të shkurtër për mediat sociale (TikTok dhe Instagram), ose duke synuar tregime më të zgjeruara sekuenciale përmes YouTube. Strategji të tjera marketing që ndihmojnë në rritjen e imazhit të biznesit tuaj mund ti gjeni tek artikulli (lexo për më tepër).

POSTIME TË PËRZGJEDHURA

No more posts to show

6 strategji të marketingut për të rritur prezencën tuaj Online

 1. Përditësoni Google My Business
  Google My Business është një mënyrë shpesh e anashkaluar për të vënë në një pozicion strategjik biznesin tuaj në rezultatet e motorit të kërkimit të Google. Me pak fjalë, ajo do të jetë një listë biznesi që do të shfaqet së bashku me rezultatet e kërkimit duke përdorur informacione rreth biznesit tuaj të nxjerra nga e gjithë faqja web. Duke krijuar një profil Google My Business, ju jeni në gjëndje të përditësoni, menaxhoni dhe optimizoni listimin tuaj për të nxitur interesin dhe për të marrë sa më shumë rezultate.
  Edhe nëse tashmë e keni një llogari Google My Business, ia vlen të lini kohë në mënyrë periodike për ta përditësuar dhe optimizuar informacionin që shpërndahet në atë listë. Me vendosjen e konsideruar të disa prej fjalëve tuaja kyçe, për shembull, ju mund të përmirësoni qëllimet tuaja për SEO, duke theksuar gjithashtu termat për të cilat ju e dini që përdoruesit tuaj janë të interesuar. Përgjigja ndaj komenteve të klientëve tregon gjithashtu se jeni të angazhuar dhe kujdeseni për klientët tuaj , e cila është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar besimin e duhur. Në këtë mënyrë, një listë e mirëmbajtur në Google My Business është një strategji e thjeshtë e marketingut digjital për të shfrytëzuar sa më shumë mjetet e duhura në web.
 2. Personalizoni mesazhet tuaja të marketingut
  Personalizimi i mesazheve të marketingut ka qenë një nga temat më të nxehta për bizneset gjatë viteve të fundit. Me një theks të vendosur në gjetjen e personave të duhur në kohën e duhur e me mesazhin e duhur, personalizimi rrit shanset tuaja për të paraqitur mesazhin më optimal tek audienca e biznesit tuaj.
  Baza e një strategjie personalizimi janë të dhënat tuaja, prandaj sigurohuni që informacioni që po grumbulloni të jetë i përshtatshëm dhe i një cilësie të lartë. Tani është koha e duhur për ti vendosur këto këshilla në përdorim. Marketingu me email, veçanërisht për markat e e-commerce, mund të jetë tepër i efikas. Ka mënyra për të personalizuar përmbajtjen e faqes tuaj të internetit bazuar në informacionin e personalizuar të marrë nga harta e historikut të përdoruesit. Pra, kudo që të jeni gjatë personalizimit të mesazheve tuaja promocionale, ka shumë mënyra për të eksploruar këtë strategji të marketingut digjital.
 3. Blogimi me përmbajtje SEO
  Ka të ngjarë që tashmë e kuptoni rëndësinë e përmbajtjes së tekstit si pjesë e një strategjie të marketingut digjital, si dhe ndikimin që SEO mund të ketë në rezultatet e fushatës suaj. Sidoqoftë, kur përdoret së bashku, do të zbuloni se krijimi i përmbajtjes – dhe veçanërisht blogimi – me një strategji SEO e marketingut digjital që është provuar se bën mrekulli për faqet e internetit ambicioze.
  Nëse keni një strategji SEO të vendosur për zhvillimin e përmbajtjes së faqes web, tashmë i dini fjalët kyçe për të cilat dëshironi ti optimizoni. Ju mund t’i përdorni këto fjalë kyçe për të ndërtuar strategjinë tuaj të blogut; zgjedhja e termave me përmbajtje efikase do të renditet në këto kërkime duke synuar audiencën tuaj në çdo kërkim. Më pas mund të përdorni fjalët tuaja kyçe gjatë gjithë postimeve social me tekste të ankorimit dhe përmbajtje e paragrafe të përpunuara me qëllim optimizimin e fjalëve kyçe.
 4. Kënaqni audiencën tuaj me Marketingun Inbound
  Marketingu Inbound ka fituar popullaritet gjatë viteve të fundit si një mënyrë për t’u angazhuar dhe për të kënaqur audiencën tuaj. Në vend të udhëtimit tradicional të përdoruesve, metodologjia hyrëse fokusohet në tërheqjen e klientëve të rinj, angazhimin e tyre dhe kënaqësinë e tyre në mënyrë që të ndërtohet një rritje e vrullshme e audiencës. Kjo bëhet duke e vendosur klientin tuaj në krye të të gjitha përpjekjeve tuaja të marketingut dhe duke e pozicionuar veten si një “këshilltar të urtë” të cilit ata mund t’i drejtohen për më shumë informacion dhe këshilla. Në ndërtimin e këtij besimi dhe duke u vendosur si ekspert në fushën e biznesit tuaj, ju e vendosni veten në krye të mendjes së klientit sa herë që ata janë gati ti afrohen biznesit tuaj në web.
  Ndërtoni një strategji marketingu Inbound duke menduar për llojet e përmbajtjes që do të jenë të dobishme për audiencën tuaj të synuar. Pyesni veten se cilat mund të jenë shqetësimet e tyre dhe për çfarë do të duan të dinë më shumë. Marketingu juaj Inbound duhet të projektohet për t’iu përgjigjur pyetjeve potenciale të klientëve dhe për të krijuar ekspertizën e biznesit tuaj mbi to. Sigurohuni që të jetë më e lehtë për klientët të arrijnë të kontaktojnë me ju, e gjithashtu të marrin një përgjigje në kohë. Në këtë mënyrë, ju po krijoni gjithnjë e më shumë një audiencë të kualifikuar e cila tashmë është e interesuar për biznesin dhe produktet tuaja, gjë që nga ana tjetër ka një ndikim të rëndësishëm në rezultatet përfundimtare të projektit tuaj të marketingut.
 5. Rritni përpjekjet tuaja për ri-marketing
  Përmes të gjitha këtyre strategjive aktuale të marketingut, ju po sillni shumë trafik pozitiv të klienteve potencial në web. Sidoqoftë, për disa arsye, ata nuk janë ende gati ti bashkohen biznesit tuaj. Strategjitë e rimarketingut i mbajnë këta klientë potencialë aktiv duke i ri-targetuar me mesazhe marketingu përkatëse të krijuara posaçërisht për njerëzit që kanë vizituar tashmë faqen tuaj. Ato mund të jenë visitor për herë të dytë e kjo lloj strategjie shumë specifike e personalizimit mund ti trasformojë në vizitor të përhershëm të biznesit tuaj.
  Në mënyrë që të aktivizoni rimarketingut, duhet të siguroheni që të shtoni pikselet përkatës që i duhen faqes tuaj – qoftë kjo për Google, Facebook ose ndonjë kanal social tjetër. Kjo do t’ju mundësojë të ekzekutoni reklama që synojnë në mënyrë specifike përdoruesit që kanë vizituar mëparë faqen tuaj. Kur kjo strategji punohet me plan hap pas hapi, mund të provojë të japi një rezultat të jashtëzakonisht sin jë fuqi optimale e marketingut digjital.
 6. Përdorimi i videove në funksion të biznesit tuaj
  Si një formë e përmbajtjes, marketingu me video është shumë i popullarizuar midis bizneseve. Ka kaq shumë mënyra që tregtarët digjitalë mund të sjellin video në favor të strategjisë së tyre. Si gjithmonë, merrni parasysh kanalet në të cilat do të postoni videot dhe rolin që ata do të luajnë në strategjinë tuaj të marketingut. Kjo duhet të përputhet me qëllimet e klientëve tuaj potencial – përndryshe, ju mund të dilni nga terreni i strategjisë tuaj. Kjo mund të nënkuptojë që ju të eksperimentoni me video në formë të shkurtër për mediat sociale (TikTok dhe Instagram), ose duke synuar tregime më të zgjeruara sekuenciale përmes YouTube. Strategji të tjera marketing që ndihmojnë në rritjen e imazhit të biznesit tuaj mund ti gjeni tek artikulli (lexo për më tepër).

POSTIME TË PËRZGJEDHURA

No more posts to show

6 strategji të marketingut për të rritur prezencën tuaj Online

 1. Përditësoni Google My Business
  Google My Business është një mënyrë shpesh e anashkaluar për të vënë në një pozicion strategjik biznesin tuaj në rezultatet e motorit të kërkimit të Google. Me pak fjalë, ajo do të jetë një listë biznesi që do të shfaqet së bashku me rezultatet e kërkimit duke përdorur informacione rreth biznesit tuaj të nxjerra nga e gjithë faqja web. Duke krijuar një profil Google My Business, ju jeni në gjëndje të përditësoni, menaxhoni dhe optimizoni listimin tuaj për të nxitur interesin dhe për të marrë sa më shumë rezultate.
  Edhe nëse tashmë e keni një llogari Google My Business, ia vlen të lini kohë në mënyrë periodike për ta përditësuar dhe optimizuar informacionin që shpërndahet në atë listë. Me vendosjen e konsideruar të disa prej fjalëve tuaja kyçe, për shembull, ju mund të përmirësoni qëllimet tuaja për SEO, duke theksuar gjithashtu termat për të cilat ju e dini që përdoruesit tuaj janë të interesuar. Përgjigja ndaj komenteve të klientëve tregon gjithashtu se jeni të angazhuar dhe kujdeseni për klientët tuaj , e cila është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar besimin e duhur. Në këtë mënyrë, një listë e mirëmbajtur në Google My Business është një strategji e thjeshtë e marketingut digjital për të shfrytëzuar sa më shumë mjetet e duhura në web.
 2. Personalizoni mesazhet tuaja të marketingut
  Personalizimi i mesazheve të marketingut ka qenë një nga temat më të nxehta për bizneset gjatë viteve të fundit. Me një theks të vendosur në gjetjen e personave të duhur në kohën e duhur e me mesazhin e duhur, personalizimi rrit shanset tuaja për të paraqitur mesazhin më optimal tek audienca e biznesit tuaj.
  Baza e një strategjie personalizimi janë të dhënat tuaja, prandaj sigurohuni që informacioni që po grumbulloni të jetë i përshtatshëm dhe i një cilësie të lartë. Tani është koha e duhur për ti vendosur këto këshilla në përdorim. Marketingu me email, veçanërisht për markat e e-commerce, mund të jetë tepër i efikas. Ka mënyra për të personalizuar përmbajtjen e faqes tuaj të internetit bazuar në informacionin e personalizuar të marrë nga harta e historikut të përdoruesit. Pra, kudo që të jeni gjatë personalizimit të mesazheve tuaja promocionale, ka shumë mënyra për të eksploruar këtë strategji të marketingut digjital.
 3. Blogimi me përmbajtje SEO
  Ka të ngjarë që tashmë e kuptoni rëndësinë e përmbajtjes së tekstit si pjesë e një strategjie të marketingut digjital, si dhe ndikimin që SEO mund të ketë në rezultatet e fushatës suaj. Sidoqoftë, kur përdoret së bashku, do të zbuloni se krijimi i përmbajtjes – dhe veçanërisht blogimi – me një strategji SEO e marketingut digjital që është provuar se bën mrekulli për faqet e internetit ambicioze.
  Nëse keni një strategji SEO të vendosur për zhvillimin e përmbajtjes së faqes web, tashmë i dini fjalët kyçe për të cilat dëshironi ti optimizoni. Ju mund t’i përdorni këto fjalë kyçe për të ndërtuar strategjinë tuaj të blogut; zgjedhja e termave me përmbajtje efikase do të renditet në këto kërkime duke synuar audiencën tuaj në çdo kërkim. Më pas mund të përdorni fjalët tuaja kyçe gjatë gjithë postimeve social me tekste të ankorimit dhe përmbajtje e paragrafe të përpunuara me qëllim optimizimin e fjalëve kyçe.
 4. Kënaqni audiencën tuaj me Marketingun Inbound
  Marketingu Inbound ka fituar popullaritet gjatë viteve të fundit si një mënyrë për t’u angazhuar dhe për të kënaqur audiencën tuaj. Në vend të udhëtimit tradicional të përdoruesve, metodologjia hyrëse fokusohet në tërheqjen e klientëve të rinj, angazhimin e tyre dhe kënaqësinë e tyre në mënyrë që të ndërtohet një rritje e vrullshme e audiencës. Kjo bëhet duke e vendosur klientin tuaj në krye të të gjitha përpjekjeve tuaja të marketingut dhe duke e pozicionuar veten si një “këshilltar të urtë” të cilit ata mund t’i drejtohen për më shumë informacion dhe këshilla. Në ndërtimin e këtij besimi dhe duke u vendosur si ekspert në fushën e biznesit tuaj, ju e vendosni veten në krye të mendjes së klientit sa herë që ata janë gati ti afrohen biznesit tuaj në web.
  Ndërtoni një strategji marketingu Inbound duke menduar për llojet e përmbajtjes që do të jenë të dobishme për audiencën tuaj të synuar. Pyesni veten se cilat mund të jenë shqetësimet e tyre dhe për çfarë do të duan të dinë më shumë. Marketingu juaj Inbound duhet të projektohet për t’iu përgjigjur pyetjeve potenciale të klientëve dhe për të krijuar ekspertizën e biznesit tuaj mbi to. Sigurohuni që të jetë më e lehtë për klientët të arrijnë të kontaktojnë me ju, e gjithashtu të marrin një përgjigje në kohë. Në këtë mënyrë, ju po krijoni gjithnjë e më shumë një audiencë të kualifikuar e cila tashmë është e interesuar për biznesin dhe produktet tuaja, gjë që nga ana tjetër ka një ndikim të rëndësishëm në rezultatet përfundimtare të projektit tuaj të marketingut.
 5. Rritni përpjekjet tuaja për ri-marketing
  Përmes të gjitha këtyre strategjive aktuale të marketingut, ju po sillni shumë trafik pozitiv të klienteve potencial në web. Sidoqoftë, për disa arsye, ata nuk janë ende gati ti bashkohen biznesit tuaj. Strategjitë e rimarketingut i mbajnë këta klientë potencialë aktiv duke i ri-targetuar me mesazhe marketingu përkatëse të krijuara posaçërisht për njerëzit që kanë vizituar tashmë faqen tuaj. Ato mund të jenë visitor për herë të dytë e kjo lloj strategjie shumë specifike e personalizimit mund ti trasformojë në vizitor të përhershëm të biznesit tuaj.
  Në mënyrë që të aktivizoni rimarketingut, duhet të siguroheni që të shtoni pikselet përkatës që i duhen faqes tuaj – qoftë kjo për Google, Facebook ose ndonjë kanal social tjetër. Kjo do t’ju mundësojë të ekzekutoni reklama që synojnë në mënyrë specifike përdoruesit që kanë vizituar mëparë faqen tuaj. Kur kjo strategji punohet me plan hap pas hapi, mund të provojë të japi një rezultat të jashtëzakonisht sin jë fuqi optimale e marketingut digjital.
 6. Përdorimi i videove në funksion të biznesit tuaj
  Si një formë e përmbajtjes, marketingu me video është shumë i popullarizuar midis bizneseve. Ka kaq shumë mënyra që tregtarët digjitalë mund të sjellin video në favor të strategjisë së tyre. Si gjithmonë, merrni parasysh kanalet në të cilat do të postoni videot dhe rolin që ata do të luajnë në strategjinë tuaj të marketingut. Kjo duhet të përputhet me qëllimet e klientëve tuaj potencial – përndryshe, ju mund të dilni nga terreni i strategjisë tuaj. Kjo mund të nënkuptojë që ju të eksperimentoni me video në formë të shkurtër për mediat sociale (TikTok dhe Instagram), ose duke synuar tregime më të zgjeruara sekuenciale përmes YouTube. Strategji të tjera marketing që ndihmojnë në rritjen e imazhit të biznesit tuaj mund ti gjeni tek artikulli (lexo për më tepër).

POSTIME TË PËRZGJEDHURA

No more posts to show