Në Departamentin IT të Arkevo Group përpiqemi të drejtojmë zhvillimin dhe prodhimin e teknologjive më inovative të informacionit, duke përfshirë sisteme kompjuterike, software dhe sisteme ruajtjeje informacioni. Ne i përkthejmë këto teknologji në vlera, përmes zgjidhjeve profesionale dhe shërbimeve të këshillimit. Jemi të dedikuar për të dhënë kontributin tonë mbi krijimin e një shoqërie moderne dhe të qëndrueshme për brezin e ardhshëm.

Ke një ide dhe do ta kthesh në projekt?

Je vetëm një kontakt larg nga bashkëpunimi i duhur për ta kthyer projektin tënd në realitet!

Na kontakto