KARRIERA

Arkevo është në kërkim të njerëzve të talentuar për të zgjeruar stafin e tij. Ekipi ynë ka vend për profesionistë të vërtetë që do të zgjerojnë njohuritë tona nëpërmjet eksperincave të tyre duke bërë punën që duan çdo ditë.

VACANCY OFFER

Bëhuni pjesë e ekipit të ekspertëve tanë

Full Time
Content Writer

If you are looking for a higher-income job that helps you grow professionally, we are offering you the
right opportunity!

Full Time
Social Media Manager

As a Social Media Manager, you'll identify strategies, techniques, and tactics to increase the number of visitors.

Join Our Team!

Feel free to send your CV.

Full Time
Sales Representative!

Arkevo Group is looking for a Sales Agent, to represent the company and promote its products in the field.

Full Time
Back-end Developer

Arkevo Group wants to hire a Back-End Developer with experience in programming, on the web with Laravel PHP

Full Time
Graphic Motion Designer

We are looking for a highly creative graphic designer who can take conceptual ideas and create visual representations, both in print and electronic media

Full Time
Senior Front-end Developer

If you are looking for a higher-income job that helps you grow professionally, we are offering you the right opportunity

Full Time/Part Time
Graphic Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit eros urna, ornare erat a. Consectetur elementum diam augue suscipit sed. Eu ante tellus posuere morbi vestibulum. Nisl gravida ipsum pellentesque pellentesque mattis faucibus et vitae risus. Sed amet tortor vitae, eleifend enim.

Full Time/Part Time
Graphic Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit eros urna, ornare erat a. Consectetur elementum diam augue suscipit sed. Eu ante tellus posuere morbi vestibulum. Nisl gravida ipsum pellentesque pellentesque mattis faucibus et vitae risus. Sed amet tortor vitae, eleifend enim.

Keni një ide dhe do ta kthesh në projekt?

Na kontaktoni dhe ktheni dëshirat tuaja ne realitet.