Rreth nesh

TË DALLUESHËM NË ÇDO ASPEKT!

Arkevo Group është një agjensi marketingu, e themeluar në vitin 2019, që ofron shërbime digjitale. Nëse keni nevojë për një projekt individual apo për një bashkpunim afatgjatë, ne ofrojmë një ekip ekspertësh të strategëve të shitjeve, zhvilluesve të uebit, tekst-shruasish, analistëve të SEO etj, që do të bashkëpunojnë me ju për të arritur rezultatet që ju nevojiten. Ne prodhojmë rezultate të jashtëzakonshme dhe kjo është vërtetuar nga mbi 50 të klientët tonë afatgjatë.
Ekipi i Arkevo-s ofron shërbimet e tyre për të ndërtuar dhe përmirësuar prezencën tuaj digjitale. Ne besojmë se duke përdorur talentin e ekspertëve tanë mund të ndihmojmë dhe mbështesim misionin e biznesit tuaj. Arkevo zbaton ndërgjegjësimin e markës dhe strategjitë digjitale duke përdorur kanale në web për të promovuar fushata dhe iniciativa të veçanta të atij projektit. Skuadra jonë është e përbërë nga një miks profesionistësh të dedikuar, që si një trup i vetëm, punojnë për një qëllim të përbashkët!

RUTINA E DITËS SONË HAP PAS HAPI

PLANIFIKIMI 

Pasi marrim idetë dhe konceptin tënd mbi produktin që do të krijojmë, planifikojmë dhe organizojmë menjëherë ekipin tonë për të bërë një prezantim paraprak të projektit.


ZHVILLIMI 

Gjatë proçesit krijues ne ndajmë ide dhe shkëmbejmë eksperienca të ndryshme në mënyre që ti shtojmë sa më shumë elementë përcaktues projektin tonë, ky proçes pune na garanton përshtatjen e duhur me shijet e klientit.

FESTIMI 

Falë përkushtimit që i japim çdo hapi të krijimit të produktit, marrim si shpërblin kënaqësinë e klientit. Kjo e bën punën tonë më të bukur dhe na jep çdo hërë një arsye të fortë për të festuar.

Skuadra Jonë

Sekreti i frymës sonë positive është AND-ja e vlerave të skuadrës sonë. Profesionistët tanë i japin ngjyra të ndryshme stafit të Arkevo-s i cili përfaqëson familjen tonë të madhe.

Ekipi Ynë

Sekreti i frymës sonë positive është AND-ja e vlerave të skuadrës sonë. Profesionistët tanë i japin ngjyra të ndryshme stafit të Arkevo-s i cili përfaqëson familjen tonë të madhe.

Krios Bendo

Chief Executive Officer (CEO)

Krios Bendo was born on 15 November 1987. Krios become Arkevo’s CEO in 2019, after a 10-year work experience as a General Manager in other companies such as Green Corporation; Localweb Google Partner, and 3G Brother Holding. He greatly possesses magnificent leadership and resoluteness skills. His ambition and optimism make him able to inspire others and buy into his vision all his work management team.

Skills
Anisa Bendo

CFO

Glend Keci

Sales Director

Selvina Dushi

Sales Analyst

Enxhi Vrapi

Human resources Manager

Fabiola Ndreca

Office Manager

Bruna Biçaku

CMO

Kevin Kamberaj

Motion Designer

Medina Molla

UI/UX Designer

Sara Kaçaj

Social Media Manager

Word Pressers are website builders and content management system, organizers. They will help you build your web and choose the right theme which determines the look of your site concept and also your basic business idea.
CEO is responsible for managing a company’s overall operations, which includes delegating and directing agendas, driving profitability, managing company organizational structure, strategy etc.
Content creators will be able to light up your web content by choosing the right mix of information to catch clients’ attention and fully fit their curiosity
Front End Developers will be responsible of programming languages to code user-side applications, including visual elements like menu bars, clickable buttons and the overall layout of websites or web applications
Back end developers will create and maintain technology at the back end of a website (the server, database and application).
Graphic Designers will create the foundation idea of your visual brand identity, to be memorable and to separate you from your competitors.
Full-stack developers are computer programmers who are proficient in both front and back-end coding. Their primary responsibilities include designing user interactions on websites, developing servers, and databases for website functionality, and coding for mobile platforms
IT Specialists review diagnostics and assess the functionality and efficiency of systems. Implement security measures and offer technical support to company staff and troubleshoot computer problems
Finance Officer will assist in the preparation of budgets, managing records and receipts. They will prepare balance sheets and support the Managers and executives with projects and tasks when required.
Human Resources specialists are responsible for recruiting, screening, interviewing, and placing workers. They handle employee relations, payroll, benefits, and consult with executives on strategic planning, and link a company’s management with its employees.

WHY CHOOSE US

EXPERIENCA

Përvoja jonë e pashembullt me në qendër klientin fuqizon çdo projekt dhe përshpejton rezultatet drejt suksesit, ditë pas dite!


PUNA NË EKIP

Ekipi i Arkevo-s , i mirëtrajnuar, i aftë dhe profesional rritet dita ditës për t’u ofruar klientëve shërbimet më të mira digjitale!

ASISTENCË PROFESIONALE​

Agjensia jone e marketingut ofron
zgjidhje profesionale dhe asistencë
në kohë reale për klientët në mbarë botën
24/7 – 365 ditë në vit. Pavarësisht nga zona juaj gjeografike, ne do jemi gjithnjë aty!

ÇMIMET

Bazuar në përvojën tonë, Arkevo Group ofron zgjidhje të besueshme dhe çmime të ulëta pa asnjë negocim në rezultat, performancë dhe cilësi.

Të dalluar në çdo aspekt

Zyra Finances

Zyra e Designer-ve

Zyra kryesore

Zyra e programuesve

Zyra e IT

Keni një ide dhe do ta kthesh në projekt?

Na kontaktoni dhe ktheni dëshirat tuaja ne realitet.