Dark Pattern

Dark Pattern A keni provuar ndonjëherë të fshini llogarinë tuaj në Amazon? Ndoshta jo, edhe nëse e provoni, do të vini re se konsiston në një proçedurë jashtëzakonisht të vështirë. Duke lexuar këtë artikull, do të kuptoni arsyen përse, dhe më shumë mbi metodat Dark Pattern! Përdorimi i Dark Pattern nga marketingu i Amazon Për […]

Chatbot

Chatbot E ardhmja e shërbimit ndaj klientit Prej disa vitesh kemi dëgjuar shpesh për Chatbot dhe për funksionin e tyre në menaxhimin e marrëdhënieve me klientët potencialë. Por mendoni se mund të arrijmë së shpejti në fazën ku këto robotë të na zëvendësojnë plotesisht, si automatizma ndaj kujdesit ndaj klientit? Këto janë pyetje të vështira […]

Sound Branding

Sound Branding Çfarë kanë të përbashkët marketingu dhe muzika? Përgjigjja është aftësia për të emocionuar. Le të zbulojmë se si është e mundur që falë muzikës t’i japësh zë një marke në mënyrë që të bëhet e paharrueshme. Çfarë është sound branding? A keni dëgjuar ndonjëherë një këngë dhe menjëherë ta lidhni në mendjen tuaj […]

Krijimi i softuerit CRM

Krijimi i softuerit CRM Çfarë është një softuer CRM? Softueri i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin CRM është një kategori softuerësh e përbërë nga aplikacione që e bëjnë më të lehtë për kompanitë dhe bizneset e të gjitha llojeve të menaxhojnë, analizojnë dhe optimizojnë operacionet e biznesit së tyre. Softueri CRM është si axhendat digjitale, […]

Çfarë është virtualizimi dhe cilat janë avantazhet e tij?

Çfarë është virtualizimi dhe cilat janë avantazhet e tij? Virtualizimi i burimeve të IT-së ka shënuar një pikë kthese thelbësore në peizazhin e IT-së, duke përshpejtuar ndjeshëm proçeset e transformimit digjital me të cilat po përballen kompanitë për të rinovuar standartet e tyre e për të fituar konkurrencë të përtërirë në tregje. Falë teknologjive dhe […]

Çfarë është një tregues KPI?

Çfarë është një tregues KPI? Treguesit kryesorë të performancës (KPI) janë treguesit kyç të progresit drejt një rezultati të synuar. KPI-të ofrojnë një fokus për përmirësimin strategjik dhe operacional, krijojnë një bazë analitike për vendimmarrje dhe ndihmojnë në përqendrimin e vëmendjes tek ajo çka ka më shumë rëndësi. Siç ka thënë edhe vetë krijuesi I […]

Çfarë është framework OKR dhe pse është e rëndësishme në një strategji biznesi?

Çfarë është framework OKR dhe pse është e rëndësishme në një strategji biznesi? Akronimi OKR qëndron për “objektiva dhe rezultatet kyçe” dhe i referohet një kuadri të njohur të menaxhimit të qëllimeve që ndihmon kompanitë të zbatojnë dhe ekzekutojnë strategjinë e parapërcaktuar. Përfitimet e përdorimit të një aplikacioni të tillë në pune jep rezultate dhe […]

5 arsye përse suporti IT është i rëndësishëm për biznesin tuaj

5 arsye përse suporti IT është i rëndësishëm për biznesin tuaj Suporti IT është esencial për çdo biznes, qoft ai biznes i madh apo i vogël, duke ndikuar në mënyrë direkte në rrjedhshmërin e punës në forma të ndryshme.Nëse ende e dyshoni këtë, ju ftojmë të lexoni më poshtë mbi impaktin e Suporti IT në […]