Si te kujdeseni për privatësinë dhe identitetin tuaj online?

Si te kujdeseni për privatësinë dhe identitetin tuaj online? Në botën e sotme digjitale ku të dhënat ndahen online, ruajtja e të dhënave dhe identitetit është kthyer në një problematikë shqetësuese. Ndërsa digjitaliteti ka sjellë përfitime të mëdha, ajo gjithashtu mbart risqe të paprecedenta ekspozimi. Nga vjedhja e identitetit tek mashtrimet financiare, rrjedhja e të […]

Dark Pattern

Dark Pattern A keni provuar ndonjëherë të fshini llogarinë tuaj në Amazon? Ndoshta jo, edhe nëse e provoni, do të vini re se konsiston në një proçedurë jashtëzakonisht të vështirë. Duke lexuar këtë artikull, do të kuptoni arsyen përse, dhe më shumë mbi metodat Dark Pattern! Përdorimi i Dark Pattern nga marketingu i Amazon Për […]

Blog Networking

Blog Networking Pse lind nevoja për Blog Networking? Suksesi i blogut tuaj mund të varet shumë nga njerëzit që njihni, me fjalë të tjera, nga rrjetizimi i blogut tuaj (Blog Networking).Pavarësisht nëse jeni fillestar në botën e blogimit ose keni publikuar përmbajtje prej disa kohësh, gjithmonë mund të përfitoni nga lexuesit e rinj. Një nga […]

Blog Networking

Blog Networking Pse lind nevoja për Blog Networking? Suksesi i blogut tuaj mund të varet shumë nga njerëzit që njihni, me fjalë të tjera, nga rrjetizimi i blogut tuaj (Blog Networking).Pavarësisht nëse jeni fillestar në botën e blogimit ose keni publikuar përmbajtje prej disa kohësh, gjithmonë mund të përfitoni nga lexuesit e rinj. Një nga […]

Krijimi i softuerit CRM

Krijimi i softuerit CRM Çfarë është një softuer CRM? Softueri i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin CRM është një kategori softuerësh e përbërë nga aplikacione që e bëjnë më të lehtë për kompanitë dhe bizneset e të gjitha llojeve të menaxhojnë, analizojnë dhe optimizojnë operacionet e biznesit së tyre. Softueri CRM është si axhendat digjitale, […]

Çfarë është virtualizimi dhe cilat janë avantazhet e tij?

Çfarë është virtualizimi dhe cilat janë avantazhet e tij? Virtualizimi i burimeve të IT-së ka shënuar një pikë kthese thelbësore në peizazhin e IT-së, duke përshpejtuar ndjeshëm proçeset e transformimit digjital me të cilat po përballen kompanitë për të rinovuar standartet e tyre e për të fituar konkurrencë të përtërirë në tregje. Falë teknologjive dhe […]

5 arsye përse suporti IT është i rëndësishëm për biznesin tuaj

5 arsye përse suporti IT është i rëndësishëm për biznesin tuaj Suporti IT është esencial për çdo biznes, qoft ai biznes i madh apo i vogël, duke ndikuar në mënyrë direkte në rrjedhshmërin e punës në forma të ndryshme.Nëse ende e dyshoni këtë, ju ftojmë të lexoni më poshtë mbi impaktin e Suporti IT në […]

Funksional dhe “goditës” 2 cilësitë e një Website të mirë

FUNKSIONAL DHE ‘’GODITËS’’, 2 CILËSITË E NJË WEBSITE TË MIRË Website është takimi i parë virtual me audiencën e synuar. Si edhe në jetën e përditshme, ku të gjithë përpiqen të lënë një përshtypje të mirë në takimin e parë, qoft këto takime biznesi apo sociale, edhe online funksionom i njëjti “ligj”.Bazuar nga studime të […]